Essenza Home, thuis in woonaccessoires

Ben je er klaar voor om je huis te laten shinen met de stijlvolle elementen van EssenzaHome? Want Essenza Home is thuis in de mooiste en vrolijkste woonaccessoires. Ben je op zoek naar keukentextiel? Hier vind je pannenlappen in ronde en hoekige vormen, met of zonder print, schorten in smetteloos wit met bloem accent, duurzame Marc OPolo streepjes die je keuken met hun fijne dessin tot een uitnodigend geheel maken. Daar blijft het niet bij. Ook voor de andere vertrekken in je huis ben je op het juiste adres bij Essenza Home. Of het nu gaat om keukentextiel, badkamer fluweel, of een slaap outfit. Alles krijgt een stijlvolle boost met Essenza Home.

Essenza Home, thuis bij jou

Met Essenza Home geef je jouw woonkamer dat element dat je ‘s ochtends uit je bed haalt om je even heerlijk in een hoekje te nestelen voor je de deur uitgaat. Daarvoor hoef je niet eens zoveel te veranderen, waardoor je een duurzame aankoop kunt doen die lang met je meegaat. Kies voor sfeervolle Essenza Home details met een comfortabele poef voor je voeten, een opvallende, uitbundige sprei over je bank, een duurzamer gestreept item van Marc O’Polo dat elegantie en kwaliteit uitstraalt, of gezellige rol- en sierkussens die zorgen voor een speels effect.

 

Van romantisch tot eigentijds, fleurig tot stralend elegant. Voor iedere smaak is wat te vinden. Wandel online tussen het uitgebreide aanbod aan bonte patronen, moderne designs en vintage feeling en creëer met slechts een paar klikken een nieuw sfeervol Essenza Home, bij jou thuis.

 

EssenzaHome, een persoonlijke boost

Essenza denkt ook aan jouw persoonlijke boost. ‘s Nachts slaap je ineens een stuk lekkerder met die comfortabele pyjama tussen stijlvolle lakens. Gun jezelf de kekke shopper of vrolijke shopper, overnighter, of onmisbare portemonnee. Kun je niet kiezen door het uitgebreide aanbod? Neem dan eens een kijkje bij de tassen top tien en riskeer de verleiding van een moderne pouch, die je niet zou misstaan terwijl je flaneert in een eigentijdse stad als bijvoorbeeld Milaan, of kies voor die zonnige ronde schoudertas, waar je meteen vrolijk van wordt.

 

Kijk ook eens op Bedshop.nl voor meer inspiratie.