Duurzame vervoersmiddelen

Fietsen en lopen zijn uiteraard het beste voor het milieu. Maar soms wil je wat sneller en zonder veel inspanning op de plaats van je bestemming uitkomen. Gauw kies je dan voor de auto of scooter / brommer.  Erg fijn natuurlijk maar aan de andere kant ook slecht voor het milieu! Wil je daarom snel en zonder teveel inspanning van a naar b én tegelijkertijd goed bezig zijn voor het milieu?  Lees dan snel verder want wij hebben de meest milieuvriendelijke vervoersmiddelen op een rijtje gezet!

1. E-chopper

De e-chopper is de nieuwste rage op het gebied van elektrisch vervoer.  Denk aan een stoere chopper / brommer maar dan elektrisch! Wie wil dit nou niet? De e-chopper heeft een actieradius van 80 km en de batterij is binnen 3 uur volledig opgeladen. Ideaal!  Wil je stijlvol en duurzaam de weg op? Een e-chopper kopen is dan de beste optie!

2. Elektrische auto

Als je dan toch graag met de auto gaat, koop dan een elektrische: dat scheelt namelijk over de hele levensduur 50% CO2-uitstoot. Tegenwoordig heeft bijna iedere autofabrikant een elektrische variant op de markt gebracht. Genoeg keuze dus!

3. Elektrische step

De elektrische step is ook een hot-item op gebied van duurzaam vervoer.  Wel een stuk minder comfortabel dan een e-chopper of auto maar zeker een leuke optie voor korte afstanden!

Welk milieuvriendelijk vervoersmiddel vind jij het best?