De perfecte badkamer uitkiezen doe je zo!

De badkamer is, naast de woonkamer, één van de meest bezochte ruimtes in huis. Om optimaal te kunnen genieten van je dagelijkse douchebeurt, is het belangrijk dat de badkamer helemaal aan jouw wensen voldoet. Hoe geef je hem een upgrade? Wat zijn de badkamertrends van 2021? En hoe vind je een goede specialist bij jou in de buurt? De perfecte badkamer uitkiezen doe je zo!

De perfecte badkamer

Er is niet één perfecte badkamer, iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren. De één wil het lekker neutraal houden, terwijl de ander losgaat met trendy tegelideeën. En ook qua voorzieningen heeft ieder zijn eigen behoeften. Zo wil je misschien een extra ruime douche, een ligbad of een dubbele wastafel. Bij je zoektocht naar de perfecte badkamer kun je kiezen voor een showroommodel, of een ontwerp op maat laten maken.

Badkamertrends 2021

In 2021 zien we steeds meer luxe terugkomen in ons interieur, dit geldt ook voor de badkamer. Lekker genieten in je eigen thuisspa is wat we willen! Bij deze trend kun je bijvoorbeeld denken aan een ligbad, een inloopdouche verlichte spiegels en een luxe wastafelkast. Er zijn ook steeds meer smart-oplossingen voor de badkamer: smart-verlichting bijvoorbeeld en een slimme thermostaat.

Vind een badkamerspecialist bij jou in de buurt

Een nieuwe badkamer is werk voor een vakman. Je wilt geen scheve tegeltjes of lekkage door slecht kitwerk! Elke stad en regio heeft specialisten die je kunnen helpen met het ontwerp en de realisatie van je upgrade! Het is een misvatting om te denken dat experts uit grote steden meer kennis in huis hebben. Woon je bijvoorbeeld in Almelo? Kies dan niet voor een specialist in Amsterdam, maar voor iemand in de buurt. Dit scheelt een hoop voorrijkosten! Met een Google search, naar ‘badkamers Almelo’, vind je simpel en snel een vakman bij jou in de buurt. Google gebruikt jouw locatie voor relevante zoekresultaten en je kunt ook de reviews van het bedrijf bekijken (zeker doen!).