De gemiddelde kosten van goederenliften

Een goederenlift is een zeer efficiënte en veilig manier om goederen te verplaatsen. De kosten van goederenliften zijn gebaseerd op enkele aspecten. Goederenliften zijn vaak van hoge kwaliteit. De goederenliften zijn veilig voor zowel gebruiker als machine. De prijs van een goederlift is afhankelijk van enkele factoren. Het gaat hierbij meestal om; breedte, hoogte en functie. Dit artikel vertelt je meer over verschillende goederenliften en de prijs hiervan.

Goederenlift met hefmast

Een goederenlift met hefmast is er een met kleine afmetingen. Het is de meest eenvoudige type als we spreken over goederenliften. Dit type wordt vaak geplaatst in verbinding met eventuele machineafscherming. Ook kan een goederenlift met hefmast in een bouwkundige schacht worden geplaatst. De prijs van een goederenlift met hefmast ligt rond de 4.000 à 5.000 euro.

Zelfdragende goederenlift

Wanneer het noodzakelijk is om de goederenlift midden in de ruimte te zetten, kies dan voor een zelfdragende goederenlift. Deze hoeft niet aan de vloer te worden bevestigd. Daarnaast is deze lift extra veilig voor de gebruiker, omdat de liftschacht volledig kan worden afgesloten. De zelfdragende goederenlift kan worden afgewerkt met dichte of glazen panelen, helemaal naar jouw wensen. De prijs van deze goederenlift bevindt zich tussen de 6.000 en 11.000 euro.

Zelfdragende goederenlift met geheel elektrische aandrijving

De zelfdragende goederenliften kunnen ook worden uitgevoerd met een complete elektrische aandrijving. Deze heeft enkele voordelen ten opzichte van andere goederenliften. Honderd procent elektrische liften zijn namelijk stiller en schoner dan anderen. Ook hebben ze minder onderhoud nodig en kunnen ze sneller bewegen. Dit zie je dan ook terug in de prijs. Deze goederenlift kost tussen de 15.000 en 20.000 euro.